App Development

Mobiele Applicaties zijn reeds lang onderdeel van onze core-business. Apps ontwikkelen en bedenken kunnen we als geen ander. We denken graag met klanten mee op welke manier het iets voor hun bedrijf kan doen. Een App kan de focus zijn maar het kan ook een perfect verlengstuk zijn van een bestaand bedrijfsproces. Tjuna ontwikkelt Apps voor zowel consumenten als voor bedrijven intern.

Responsive Websites

Tjuna is van origine gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele applicaties en mobiele websites. Binnen korte tijd is ook de behoefte van mobiele technieken voor reguliere websites sterk toegenomen. Zo moet een website die je op je pc of mac bekijkt ook perfect werken op een iPad of tablet. Tjuna is dus de ideale partij voor een website die bij deze tijd hoort.

Facebook Apps

Het overgrote gedeelte van onze bevolking besteedt veel tijd op Facebook. Facebook biedt bedrijven naast gerichte advertenties voor uw doelgroep ook de mogelijkheid om uw bedrijfspagina door middel van actie-sites en apps extra aantrekkelijk te maken. Deze actie-sites en apps bevinden zich binnen de Facebook omgeving en stellen je in staat om op persoonlijke wijze je potentiële klant aan te spreken door bijvoorbeeld gebruik te maken van hun profiel-informatie.

Content Management Systems

Het managen van content is een absolute wetenschap, wij proberen hier ons zelf steeds verder in te ontwikkelen. De belangrijkste les die we tot nu toe hebben geleerd is dat simpel vaak het beste werkt. Tjuna heeft in de loop van dit jaar een modern, flexibel en lichtgewicht CMS ontwikkeld dat ondermeer uitermate goed werkt voor het managen van content in mobiele applicaties.

Standaard in het Tjuna CMS:
- Pagina beheer (3 lagen)
- Meertaligheid
- Bestand beheer
- SEO optimalisatie
- Social Media Koppeling
- Google Analytics integratie
- Aanroepen content via een API

Interaction Design

Bij Tjuna vinden we mooie dingen maken heel belangrijk, alleen nog belangrijker is vaak dat het ook goed en gemakkelijk te gebruiken is. In een ideale wereld hoeft het één geen afbreuk te doen aan het ander, wij streven dit ideaal constant na.

e-Commerce

Tjuna ontwikkelde verschillende e-Commerce oplossingen. Voor zowel eenvoudige shopping-cards als uitgebreide webshops kunt u prima bij ons terecht. We denken graag mee hoe we uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren voor online verkoop.

Werving & Selectie

Echte toppers zijn lastig te vinden. Wij hebben erg hard gewerkt om de toppers in onze industrie om ons heen te verzamelen. Tjuna zoekt in opdracht van bedrijven naar top-web- en app-ontwikkelaars. Iedere kandidaat voldoet aan hoge standaarden van Tjuna om vervolgens een periode van 3 maanden gedetacheerd te worden. Na deze periode kan besloten worden de kandidaat vast in dienst te nemen.

Business intelligence Systems

Een bedrijf onder controle hebben begint bij weten wat er aan de gang is. Tjuna kan u helpen bij het identificeren van uw kritieke prestatie indicatoren (KPI's) en deze op een eenvoudige wijze inzichtelijk maken. De uiteindelijke technische oplossing kan bijvoorbeeld gevonden worden in de vorm van een iPad App en/of automatisch rapportage-tool.

Bel ons gerust - praten kan altijd.